Jabłko pieczone z miodem, cynamonem, rodzynkami lub żurawiną to pyszny i zdrowy deser, a że pełnia sezonu na jabłka więc uczniowie klasy 6A korzystając z zaplecza #laboratoriaprzyszlosci #laboratoriaprzyszłości pieką i delektują się swoimi pracami.













Jabłko pieczone z miodem, cynamonem, rodzynkami lub żurawiną to pyszny i zdrowy deser, a że pełnia sezonu na jabłka więc uczniowie klasy 6A korzystając z zaplecza #laboratoriaprzyszlosci #laboratoriaprzyszłości pieką i delektują się swoimi pracami.
visibility_offWyłączenie animacji
titleOznaczenie nagłówków
settingsKolor tła
zoom_outPomniejsz widok
zoom_inPowiększ widok
remove_circle_outlineZmniejsz czcionkę
add_circle_outlinePowiększ czcionkę
spellcheckUstaw czytelność czcionki
brightness_highZmniejsz kontrast
brightness_lowZwiększ kontrast
format_underlinedWskaż łącza
font_downloadWskaż wszystkie łącza